Over ons


Techvice stoelt op meer dan 20 jaar ervaring van founder Marcel Meulenberg. Dankzij het feit dat hij met alle grote merken in oppervlaktebehandeling heeft gewerkt -en nog steeds werkt- is Marcel altijd op de hoogte van de laatste stand der techniek. Dat geldt ook voor zijn know how op het gebied van laksystemen, lijmen en kitten. Een solide netwerk binnen alle disciplines zorgt ervoor dat Techvice altijd beschikt over de meest actuele informatie.

 

Techvice adviseert en levert altijd op basis van het invullen van de behoefte die bij de klant gesignaleerd is en heeft daarbij een enorme drive in het optimaliseren van spuitprocessen bij de klant. Dat resulteert in een combinatie van werken met de beste apparatuur en materialen, tegen de laagste kosten. Ook op het gebied van duurzaamheid zet Techvice zijn beste beentje voor, zodat u zich verzekerd weet van de meest milieuvriendelijke oplossing.

 

Techvice is een 100% onafhankelijke organisatie, gestoeld op kennis. Daarom werken wij niet met één merk, maar kunnen wij merk aan behoefte koppelen. Dat maakt Techvice breed georiënteerd, met een ruime keuze in alternatieve oplossingen, als dat beter is voor uw situatie. Wij werken graag in goed partnerschap, zowel met onze toeleveranciers, als met onze klanten en gaan op beide fronten altijd voor een duurzame, lange termijn relatie.